Paint получава нови функции в Windows 10 (видео)

0
72
Paint получава нови функции в Windows 10 (видео)


Изтече информация от Майкрософт относно освежаването на Paint и новите функции, които ще получи.

В обновената версия се очаква Paint да получи поддръжка и създаване на 3D обекти, плакати, споделяне на дизайн с общността от творчески личности и други инструменти.

Засега новото приложение е достъпно само за алфа тестърите, но според Thurrot.com има вероятност да получи по-широко представяне на 26-ти октомври на Windows 10 събитието организирано от Майкрософт, където потребителите също така очакват представянето на Surface PC и Surface клавиатурата и мишката.

in the MSPaint video there is a „Community“ panel where users share models/boards to others, that is Project Denali https://t.co/91qFTYv6Zh pic.twitter.com/WoTX8yAaDU
— WalkingCat (@h0x0d) October 9, 2016

Във видеото поместено по-долу се вижда демонстрация на нови инструменти, които поддържат писалка и тъчскрийн, с които може да се редактират и скицират сцени, поддръжка за 3D обекти, използване на преливащи се 2D дизайни, които могат да се завъртат и флипват, като така могат да бъдат разглеждани от различни ъгли. В приложението също така се виждат и старите инструменти, които Paint има от много години насам.

Video: Introducing the New Paint Preview app https://t.co/wHzeAQkVqy pic.twitter.com/pk1f2MbNsM
— WalkingCat (@h0x0d) October 7, 2016

Засега обаче няма информация дали Paint ще бъде пуснат отделно приложение или ще бъде предоставен на потребителите чрез Windows Update.

Според източниците на The Verge, от Майкрософт се стремят към концепцията всичко в едно при творческите инструменти.

Обновяването на приложението Paint всъщност ще послужи за демонстрация на това какви нови хардуерни и софтуерни способности имат новите устройства на компанията, как се допълват взаимно, а също така да помогне и за въвеждането на концепцията за използване на стилус при десктоп компютрите.

Прочетете още:  Опасна Bluetooth уязвимост дебне всички платформи
0/5 (0 Reviews)