PayPal уведомиха умряла жена, че смъртта ѝ нарушава правилата им

0
48
PayPal уведомиха умряла жена

PayPal уведомиха умряла жена, че смъртта ѝ нарушава правилата им в специално изпратено писмо. Линдзи Дърдъл, която починала през май тази година от рак на гърдата, е получила писмо от компанията, след като съпругът ѝ е изпратил необходимите документи за затваряне на акаунта ѝ.

Вместо очакваното одобрение обаче, той получава писмо, което е адресирано до починалата му съпруга, с гриф „Трябва да прочетете внимателно„. В писмото Линдзи Дърдъл бива уведомена, че дължи £3200 на компанията и че в момента нарушава точка 15.4(c) от споразумението с PayPal:

След като сте умрели, вие нарушавате точка 15.4(c) от споразумението Ви с PayPal Credit и това нарушение не може да бъде изгладено„, се казва в официалното писмо.

От горното става ясно, че PayPal пращат писмо до г-жа Дърдъл, съобщавайки ѝ че умирайки тя нарушава техните правила. Очевидно това е автоматизирано съобщение, но въпреки това то е доста смущаващо и компания от подобен ранг не би трябвало да допуска подобни грешки.

От PayPal са се извинили на г-н Дърдъл, уверявайки го, че този проблем ще бъде разглеждан с приоритет, за да не се случва повече за в бъдеще. Той е уведомен, че проблемът може би се дължи на бъг, човешка грешка или неправилна чернова. Дърдъл заяви, че все още обмисля своя следващ ход, но е твърде вероятно той да предприеме действия, които да доведат дотам, че за в бъдеще да не се позволява опечалени семейства да получават подобни известия.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт анонсираха Windows 10 October 2018 Update официално