Петте най-желани екстри в Windows 10

0
63
Петте най-желани екстри в Windows 10


Ако погледнем резултатите от Feedback App, можем да направим класация на петте най-искани екстри в новата операционна система Windows 10.

От Microsoft още с излизането на Windows 10 обявиха, че той ще е Windows as a service, което означава, че потребителите ще получават ъпдейтите веднага щом излязат, а няма да чакат за конкретна дата или специфично издание, като например сервизни пакети.

Без съмнение ъпдейтът Redstone ще е крайъгълен камък при Windows 10 и ще съдържа множество подобрения, заедно с подобренията за Cortana и едони за Edge.

Съдейки обаче от резултатите Feedback App потребителите явно искат доста по-различни неща и мненията име се разминават с тези на Microsoft.

Екстрата, за която е гласувано най-много е за нова икона в сис трея. На много хора може това да им се струва незначително, но повече от 1000 човека са гласували за това иконата с говорителя да се сменя с тава със слушалки, ако в системата бъдат включени такива.

Също така много хора искат живи тапети или друго яче казано движещи се картини. Това обаче не би било лесно да се направи, а и ще натоварва допълнително компютрите, нещо от което Microsoft усърдно бягат.

Друго желание на потребителите, което се отличава е желанието в таск мениджъра да присъства и информация за видео картата и нейното натоварване. Самият Windows, а и много други програми използват графичния чип и аз искам да знам в какъв процент е натоварена моята видео карта, казва един от потребителите.

На четвърто място се нарежда желанието за възможността виртуалните десктопи да могат да бъдат преименувани, за по-добра организация на работата, а петото е да се добави слайдър за яркостта на монитора, нещо толкова елементарно, на което не е обърнато внимание. В момента потребителите имат възможност да избират само от четири нива на яркост.

Прочетете още:  Ето как лесно може да бъде хакнат Facebook акаунтът ви

Колкото повече гласа събере някое желание, толкова по-големи са шансовете то да се случи в реалността, така че, ако има нещо, което не ви харесва, гласувайте, за да види вашето желание бял свят.

Източник: Софтепдия

0/5 (0 Reviews)