PlayStation VR вече е в продажба

0
33
PlayStation VR вече е в продажба


Sony PlayStation VR вече е в продажба в Обединеното кралство на по-ниска цена от конкуренцията.

Както обещаха от Sony, първият комплект за виртуална реалност VR, вече е в продажба. В Amazon ни съобщават, че няма наличности от устройството, защото вече е разпродадено, но пък в [url=http://www.shopto.net/video-games/ps4/P … on-vr-psvr“ target=“_blank“ title=“ShopTo – PlayStation VR]ShopTo[/url] и в [url=http://www.game.co.uk/en/playstation-vr … STATION+VR“ target=“_blank“ title=“Game – PlayStation VR]Game[/url] има наличности и се продава за около £349.

Устройството за виртуална реалност на Sony, което също се носи на главата, както и другите останали устройства от този тип, е по-евтино от устройствата на конкуренцията, но тук има уловка – в комплекта не се съдържа PlayStation Move камера, която е необходима за използването на VR устройството, както не са включени и никакви PlayStation Move контролери, като всеки един от тях струва £40. Разбира се, ще ви трябва и PlayStation 4.

Докато беше в разработка VR устройството на Sony се казваше Project Morpheus, като сега вече поддържа Dualshock и Move input, а от компанията бяха обещали и поддръжка за над 50 игрови заглавия, сред които Gran Turismo, Star Wars Battlefront на ЕА, London Heist и Dreams.

Тук трябва да се отбележи, че VR устройството на Sony не е само за гейминг. То може да се включи в Cinematic режим, в който могат да се гледат филми и да се играят игри, които не са предназначени за виртуална реалност, обясняват от компанията.

VR устройството има 5.7-инчов OLED дисплей, с 1920×1080 резолюция или 960×1080 за всяко едно от очите, както и опреснителна честота от 90Hz и 120Hz. Полето на видимост е приблизително 100 градуса, с 360-градусова възможност за проследяване, а латентността е под 18 милисекунди. Цялото устройство тежи 610 грама. В комплекта са включени още USB и HDMI кабел, захранващ кабел, стерео слушалки и AC адаптор.

Прочетете още:  Играта Artifact на Valve вече е налична за предварително закупуване. Получава Linux поддръжка на ден първи

Излизането на Sony PlayStation VR е точно един след като от Майкрософт анонсираха своето VR устройство Hololens в Англия.

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments