По-евтиният 2018 iPhonе ще се казва iPhone XC

0
32
По-евтиният 2018 iPhonе ще се казва iPhone XC

iPhone launch event събитието е само след два дни, но ние вече знаем много подробности относно новите телефони на Apple, които ще бъдат анонсирани на него. Те ще запазят традиционния за Apple стил на именуване и ще носят имената iPhone XS и iPhone Plus.

Сега обаче е налична нова информация от презентацията на китайски оператор, от която разбираме името и цената и на най-евтиния модел от серията. Снимките, които са показани там вече циркулират в китайската социална мрежа Weibo, където се виждат китайските цени на предстоящите за анонсиране продукти на Apple.

По-евтиният 2018 iPhonе ще се казва iPhone XC 3
Снимка: 9to5Mac

Оттам личи, че най-евтиното устройство, което ще е с LCD дисплей е с име iPhone XC, с цена от $699. В същото време iPhone XS ще е с цена от $900, а iPhone XS Plus ще струва $1,000, съобщават от 9to5Mac. Името на 6.5-инчовия iPhone XS Plus става известно именно от изтеклата презентация.

Разбира се, въпреки големия брой на попадения на изтичанията, те винаги трябва да се приемат с лека доза скептичност. Остават само два дни до ежегодното събитие на Apple, където всички факти най-сетне ще излязат на яве.

Събитието е насрочено за 12-и септември и ще се проведе в Steve Jobs Theater до Apple Park Campus в Купертино, Калифорния. То ще се проведе под надслов “Gather Round”, което очевидно прави асоциация с патентованата кръгла форма на Steve Jobs Theater.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Fedora 31