Popcorn Time се завърна

0
77
Popcorn Time се завърна


Създателите на приложението имат проблеми с властите.

Когато се появи за пръв път Popcorn Time моментално беше приет радушно от потребителите и до момента се радва на голям интерес. Приложението позволява стриймване и гледане на филми от торенти.

Летящият им старт обаче беше забавен от филмовата индустрия в лицето на Motion Picture Association of America. Някои от разработчиците на програмата бяха идентифицирани и накарани да спрат да работят по нея, както бяха ударени и някои от сървърите.

Причината е разбира се в съдържанието, което предлага клиентът, който е на ръба на закона. В някои държави е позволен, в други, например като САЩ е забранен, а в други държави е с неизяснен статут.

Новият подход за разпространение на Popcorn Time ще е такъв, че общността ще помага при разработването на продукта и по този начин разработчиците ще останат в тайна и няма да могат да бъдат притискани по никакъв начин, като се работи и по децентрализирането на поддръжката. Сменен е и домейнът на [url=http://popcorntime.ml/“ target=“_blank]popcorntime[/url][url=http://popcorntime.ml/“ target=“_blank].ml[/url].

Новите разработчици са постнали в Reddit обяснение как да се приведат в работещ вид текущите инсталации, за потребителите, които не искат да свалят цялата програма наново. Препоръчва се и използването на VPN, когато използвате услугите на Popcorn Time.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Щатският департамент по отбраната ще хвърли милиони долари за миграция към Windows 10