Пореден проблем с iPhone X – този път със звука

0
85

От Apple може би си скубят косите за решението да пуснат своя юбилеен телефон iPhone X, който след по-малко от две седмици от официалното си появяване на пазара създава само главоболия.

След Burn-In проблемите с дисплея, зелената черта на смъртта и неработещият тъч при студено, сега се оказва, че струващият $999 iPhone X има проблеми и със звука.

Потребители в Reddit, Twitter и форума по поддръжката на Apple се оплакват от качеството на високоговорителите на флагмана и заявяват, че при по-високи нива на силата на звука се появява неприятно пукане.

Потребителите в Reddit споделят своите лоши впечатления, че при усилване от порядъка на 80-100%, говорителят става неизползваем заради пукане и размазване, а под 50% звукът се влошава драстично. Потребителят dback83 дори е подменил устройството си с друго, но и то е имало същите проблеми.

Потребители в Twitter обсъждат същите проблеми като там също има хора, които са върнали своите смартфони, но за съжаление и следващите са имали същите проблеми, въпреки че не всички устройства са засегнати.

Засега не е ясно дали проблемът е софтуерен или хардуерен. Предвид това, че голям брой потребители са засегнати, от Apple ще трябва да обърнат сериозно внимание и на този проблем.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Facebook стартира нова стрийминг услуга Watch (видео)