Последният ъпдейт за Windows 10 отново създава проблеми

0
39
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Последният кумулативен ъпдейт за Windows 10 Anniversary Update създава проблеми на някои потребители и те не могат да го инсталират.

Тази седмица Майкрософт пуснаха седмия кумулативен ъпдейт за Windows 10 Anniversary Update, откакто Anniversary версията (1607) излезе официално на 2-ри август тази година.

Ъпдейтът от тази седмица – [url=https://support.microsoft.com/en-us/hel … te-history“ target=“_blank]Build 14393.222 (KB3194496)[/url] – представлява комплект от различни поправки, но се оказа, че множество потребители имат проблем с неговото инсталиране.

Съдейки по различните постове в Twitter и форума по поддръжка на Майкрософт, потребителите, които имат проблеми не са никак малко. Те се оплакват, че новият кумулативен ъпдейт се опитва да се инсталира и след като не успее, започва да се опитва постоянно отново и отново, в процес, който никога не свършва.

Някои от потребителите правилно отбелязват, че кумулативният ъпдейт е бил спуснат първо на потребителите от Insdier програмата в Release Preview кръга и още тогава е било съобщено за проблема. Въпреки това от Майкрософт са пуснали ъпдейта към всички потребители, които използват RTM версията на Windows 10 Anniversary Update.

Логично моментално изскача въпросът – какъв е смисълът при това положение от Insider програмата и потребителите, които тестват и съобщават за грешки, след като от Майкрософт игнорират тези съобщения? И въпреки че те вършат огромна работа и събират много голямо количество данни, за да проверят дали всичко е наред, когато сте попаднали в групата на засегнати от проблем потребители, това няма особено значение за вас.

Повече подробности какви поправки съдържа Build 14393.222 (KB3194496) можете да разгледате тук. Както можем да видим и което е обичайно за кумулативните ъпдейти, няма нови функции и се състои изцяло от поправки на различни проблеми.

Прочетете още:  Майкрософт създадоха две Windows 10 2004 страници за поддръжка

Напомняме, че не всеки компютър или таблет са съвместими с Windows 10 Anniversary Update, а дори и да имате съвместимо устройство, то все още може да не сте получили големия ъпдейт, въпреки че той започна да бъде спускан към потребителите още на 2-ри август. От Майкрософт очакват, че някъде към ноември Anniversary Update ще достигне потребители със съвместими устройства.

0/5 (0 Reviews)