Потребители на Windows Phone не могат да се логнат в своите Майкрософт акаунти

0
66
Майкрософт най-сетне признаха


Потребители на Windows Phone се сблъскаха с бъг, който не им позволява да се логнат в своите Майкрософт акаунти и по този начин не могат да ги конфигурират, което прави телефоните им почти неизползваеми.

Въпреки миграцията на всички към Android и iOS, и въпреки нежеланието на Майкрософт да поддържа Windows Phone жив, все пак има потребители, които поради една или друга причина все още използват такива устройства.

Сега обаче те са изправени пред още една трудност. Съобщава се за бъг, който не им позволява да се логнат в своите Майкрософ акаунти, като получават съобщение, че връзката не може да бъде осъществена сега и да опитат малко по-късно. Разбира се, дори и да опитат по-късно, ефектът е абсолютно същият.

От Майкрософт все още не са приели проблема публично, нито пък са съобщили за решение на този проблем. На потребителите изпитващи този бъг остава само да пробват с хардуерен ресет на устройството и с малко късмет да успеят да се логнат отново.

В началото се считаше, че проблемът засяга само устройства, които са даунгрейднали от Windows 10 Mobile към Windows Phone 8.1, използвайки Windows Device Recovery Tool, но в последствие във форумите на Майкрософт се разбра, че това се случва и на телефони, които никога не са ъпгрейдвали до Windows 10 Mobile.

В същото време се появиха и потребители, които твърдят, че този бъг засяга и някои устройства с Windows 10, а други съобщават, че всъщност този бъг го има от вече няколко седмици и сега просто се разраства и все повече потребители биват засегнати от него.

Прочетете още:  KDE Plasma ви дава коледни подаръци

Би трябвало от Майкрософт със сигурност да знаят за проблема, защото се предполага, че знаят какво се пише в техните форуми, и докато търсят решение и го обявят публично, за потребителите към момента като единствен начин за преодоляване на проблема остава хардуерен ресет на устройството.

0/5 (0 Reviews)