Потребители в цял свят изпитват затруднения със Skype

0
26
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


Множество потребители из цял свят и най-вече в Европа не могат да достъпят услугата Skype. От Майкрософт съобщават, че има проблеми със свързването.

Skype, собственост на Майкрософт страда от проблеми, които оставиха множество потребители без достъп до услугата.

Проблемите започнаха още вчера, когато от Майкрософт признаха, че множество потребители нямат достъп до услугите на Skype.

„Знаем за проблема, при който потребителите са загубили свързаност към приложението и има възможност да не могат да получават и изпращат съобщения. Някои потребители може да не виждат черната лента, която ги уведомява, че се осъществява групов разговор и може да изпитват забавяния при добавяне на участници“, се казва в официалното изявление на компанията.

Въпреки че от Майкрософт обещаха проблемите да бъдат решени още вчера и последвалото съобщение, че това вече се е случило, днес те продължават, а по-късно дойде и признание от страна компанията, че всъщност затрудненията все още продължават:

„Знаем, че потребителите все още изпитват затруднения, работим по проблема.“

[url=http://downdetector.com/status/skype/map/“ target=“_blank“ rel=“noopener noreferrer“ title=“Down Detector]Down Detector[/url] наистина показва, че проблемът е все още наличен, като най-силно той е изразен при потребителите в Европа. Не закъсняха и множество оплаквания от страна на потребители в Twitter.

@SkypeSupport is Skype down? I can’t connect on my phone or from a desktop pic.twitter.com/xzO79VOQNV
— Mark Asquith (@Asquithmark) June 20, 2017

cool cool cool, skype is down in most of Europe. pic.twitter.com/aBBhpJczqr
— Merijn ? (@mrbellek) June 20, 2017

So I find out #skypedown after rebooting my PC a thousand times and stressing my ISP. SMH!
— Ian Paul Byamugisha (@paulothewriter) June 20, 2017

Прочетете още:  IBM успя да постави нов рекорд с 330TB информация от касета с лента

Това не е първият път, когато от Майкрософт изпитват затруднения със Skype услугата, но със сигурност това е единият от случаите, който е с най-голяма продължителност. Да се надяваме, че скоро проблемите ще бъдат отстранени.

0/5 (0 Reviews)