Потребителите на Skype трябва да ъпгрейднат, защото иначе няма да могат да използват услугата

0
40
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


Windows и Mac отребителите на Skype ще трябва да ъпгрейднат до последна версия на приложението, защото иначе в скоро време няма да могат да използват услугата.

Както се разбира от този пост, от Майкрософт имат планове да спрат услугата за Windows и Mac потребители, които са с версии 7.16 и по-ниски за Windows и 7.0 до 7.18 за Mac.

Ако тези потребители не обновят своите нови версии на Skype до последна версия, те няма да имат възможност да се впишат повече.

Крайният срок, в който потребителите трябва да направят това е 1-ви март тази година, като остава по-малко от един месец.

От Майкрософт обясняват, че тази промяна е наложителна, защото старите версии на Skype са създавани за peer-to-peer архитектурата и са несъвместими с новите планове за облачна архитектура.

Както ви съобщихме по-рано миналата година, от Майкрософт възнамеряват да прекратят peer-to-peer услугата и да преместят Skype в облака.

Според тях това ще доведе до много преимущества като по-високо качество на разговорите, ще могат да се разработят нови функции, ще се подобри видео и файловото споделяне, ще се намали размерът на самото приложение и други.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Fedora 29 няма да дойде на време поради бъгове