Потребителите вече могат да се включат в Insider програмата за Office 2016

0
29


Искате да помогнете на Microsoft? Потребителите вече могат да се включат в Insider програмата за Office 2016.

Присъединяването към Insider програмата на Microsoft за техния продукт Office 2016 вече е възможно. По този начин желаещите ще могат да помагат на компанията при тестване на техния продукт, което ще осъществява чрез обратна връзка и по този начин ще помага на разработчиците да поправят бъговете и да доработят новите версии на изданията, преди те да стигнат до потребителите. Инсайдърите пък от своя страна ще имат всички новости, опции и ъпдейти, преди всички останали.

Програмата е подобна на добре известната Insider програма за Windows и Windows preview билдовете, като ще е достъпна за Windows, Android и Windows Mobile, а в най-скоро време се очаква да се появи и за потребителите на Mac OS X, като в момента е в процес на разработка.

От друга страна къмюнити портала предоставя възможност за обмяна на мнения, дискутиране на проблеми, ако някой потребител е недоволен от външния вид или пък иска ново приложение, то неговото мнение лесно може да стигне до голяма група от хора.

Необходимостта от такъв тип програма и за Office 2016 е породена от факта, че ъпдейтите за офис пакета станаха задължителни, без потребителят да има право на каквато и да било опция да ги спре, както е при Windows. За да се намали рискът от недоизпипани ъпдейти, те първо ще бъдат спускани на потребителите в Insider програмата, където ще се доизглаждат.

Право на достъп до програмата на Microsoft ще имат само потребителите, които са си закупили Office 365.

Прочетете още:  Surface Book с неприятни забивания на мишката, от Microsoft не успяват да се справят с проблема
0/5 (0 Reviews)