Потвърдено: DiRT Rally идва за Linux след месец (видео)

0
9
Потвърдено: DiRT Rally идва за Linux след месец (видео)


Рали играта DiRT Rally със зашеметяваща графика и вълнуващи състезания идва и за Linux феновете след месец.

Вече е официално потвърдено, че DiRT Rally идва и за Linux, а зад порта стои екипът на Feral Interactive, както може да се види на техния мистериозен радар.

От Feral вече дадоха много игри на Linux потребителите като Total War: WARHAMMER, Warhammer 40,000: Dawn of War II, Mad Max, Deus Ex: Mankind Divided и още много вълнуващи заглавия. Заедно с усилията на Aspyr, Steam и GOG, Linux потребителите вече имат на разположение хиляди игри.

Добрите новини при порта на DiRT Rally са, че мултиплейърът ще бъде кросплатформен и ще може да бъде осъществяван с Windows. Заедно по едно и също време ще могат да се състезават до четирима играчи.

DiRT Rally е с цена от 49,99€ в Steam, което не е никак евтино, но определено похарчените средства си заслужават.

„DiRT Rally дава невероятно рали преживяване със своята технология за управление, която дава на играча вълнуваща и автентична симулация. Дали играчите ще цепят водите в Уелс или ще се носят по снежните пътища в Швеция, те ще трябва да се адаптират към пътната обстановка, за да могат да продължат. Това е рали състезание от следващо поколение“, казва в анонса David Stephen, директор на мениджмънта при Feral Interactive.

В DiRT Rally играчите вземат участие във FIA Rallycross шампионата с легендарни коли като Lancia Delta S4 и MINI Cooper S. Играчите трябва да изберат правилна стратегия, екип и инструменти, за да могат да преминат през 70 етапа в Германия, Монте Карло, Гърция, Уелс, Швеция и Финландия.

Прочетете още:  Google обявиха Linux-базираната гейминг услуга Stadia

При всеки етап условията са различни и играчът трябва да се адаптира при карането по кални пътища, прашни шосета и снежни и заледени писти.

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments