Появи се Samsung Galaxy S9/S9+ “Microsoft Edition”

0
900

Партньорството между Майкрософт и южнокорейския гигант Samsung показва своите плодове. В магазина на Майкрософт се появиха двата флагмана Samsung Galaxy S9 и S9+ за предварителна продажба. Сигурно се питате каква е разликата между обикновеното издание и Samsung Galaxy S9/S9+ “Microsoft Edition”?

Microsoft Edition изданието идва с предварително инсталирани приложения на Майкрософт, което е част от стратегията за кросплатформеност на компанията от Редмънд и се очертава от особена важност особено след фиаското с тяхната собствена мобилна платформа.

Предварително инсталираните приложения са Office 365, Outlook, интернет браузърът Edge, Skype, дигиталният асистент Cortana и др. Присъства и така нареченият „Microsoft Launcher“, който позволява достъпването на календара, на различни активности, документи и пр.

Двете устройства се очаква да излязат официално на 16-и март и в магазина на Майкрософт ще се предлагат отключените варианти на смартфоните, без хардуерни промени и брандиране. Можете да поръчате предварително Samsung S9 за $719.99. S9+ струва $838.88. От Майкрософт предлагат и замяна за стар смартфон до $350.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Kubuntu Focus KDE лаптопът с нов модел с цена от $1795
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments