Приложение на Майкрософт, което ще изпраща SMS-и е с още една крачка по-близо до официалното си излизане

0
33
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


От Майкрософт работят усилено, за да направят така, че Windows 10 устройствата да са винаги синхронизирани и затова в голямата си част основните функции, които ги има при РС, се предлагат и за мобилните устройства.

Един от начините за свързване на телефон с настолен компютър е чрез функцията Messaging Everywhere, за която от Майкрософт спряха поддръжката по-рано тази година и я заместиха с нова имплементация, която нарекоха SMS Relay.

Посредством SMS Relay потребителите могат да свържат своите Windows 10 и Windows 10 Mobile устройства, да синхронизират SMS съобщенията, а също така и да изпращат SMS-и директно от своя десктоп.

SMS Relay беше представена първо на потребителите от Insider програмата в бързия кръг, а наскоро беше представена и за потребителите от Release Preview кръга, който се явява нещо като последен аванпост преди официалното пускане към потребителите. Това означава, че тестването на програмата и търсенето на бъгове от екипа е приключило и новата функция има само още една стъпка до официалното си излизане.

От Майкрософт не са обявявали официално наличността на SMS Relay в Release Preview кръга, но потребителите, които използват билдове от този канал, са започнали да я виждат отпреди няколко дни. Трябва да се спомене обаче, че Skype Preview трябва да бъде обновен, за да се получи достъп до SMS Relay.

Към момента не са известни повече детайли относно официалното излизане на SMS Relay и имайки предвид, че все още се тества, от Майкрософт се въздържат от подобна информация, защото може да изскочи нещо непредвидено буквално в последната минута.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  От OnePlus публикуваха OxygenOS Open Beta 13 за OnePlus 7 и 7 Pro