Проблемите с ъпдейта KB3194496 за Windows 10 продължават, въпреки спуснатата поправка

0
50
Проблемите с ъпдейта KB3194496 за Windows 10 продължават


Проблемите с кумулативния ъпдейт KB3194496 за Windows 10 продължават и въпреки че от Майкрософт пуснаха поправка, някои потребители все още не могат да го инсталират.

От Майкрософт най-накрая пуснаха поправка за кумулативния ъпдейт за Windows 10 KB3194496, който множество потребители не можеха да инсталират, но въпреки това изглежда, че проблемът продължава да съществува.

Към момента от Майкрософт отново разучават проблема, като още преди това те признаха за проблеми с инсталацията на ъпдейта още при машини на потребители, които участват в Insider програмата. Въпреки съобщените проблеми обаче ъпдейтът беше пуснат към всички потребители, което е лишено от всякаква логика, защото се оказва, че в такъв случай Insider програмата е ненужна, щом не се вземат предвид откритите от участниците в нея проблеми.

Вчера компанията от Редмънд пусна поправка за проблема с инсталирането на KB3194496, но изглежда, че при някои компютри няма промяна и постовете на различни потребители от форума на Майкрософт и Reddit потвърждават това. И въпреки, че от компанията казват, че поправката е пусната за потребители от Insider програмата, то и потребители извън нея изпитват затруднения с инсталирането на проблемния кумулативен ъпдейт, а новата поправка не върши никаква работа.

И понеже от Майкрософт очевидно не могат да се справят с проблема, потребителите сами са решили да потърсят за неговото решение. Един потребител с никнейм VedderPlet в Reddit споделя своя начин. Той казва:

„Моят начин е да ънинсталирам ъпдейта KB3194496, да създам нов потребителски акаунт и да си прехвърля файловете в новосъздадения акаунт. Опитах се да сваля този кумулативен ъпдейт на вече повредения ми стар акаунт, но нещата при него са толкова зле, че дори не мога да видя прозореца, при който трябва да сваля ъпдейта. Най-лошият ъпдейт до момента. Между другото не участвам в Insider програмата. Ще чакам следващия кумулативен ъпдейт и дано и той да не е такъв. Дотогава ще карам с изключен Автоматичен ъпдейт.“

Прочетете още:  DXVK за игра на DirectX 10/11 игри при Linux. Новини и нови версии. Версия 0.31 е тук.

Нов кумулативен ъпдейт ще бъде пуснат във вторник, като част от цикъла за ъпдейтване на Майкрософт, така че потребителите могат да се надяват, че той няма да причинява проблеми и ще се инсталира на всички компютри безпроблемно. Дори и да пропуснете текущия, следващият ъпдейт въпреки това ще обнови вашата машина с най-последните ъпдейти, според новата стратегия.

0/5 (0 Reviews)