Проблемите с функционалността на Skype услугата продължават

0
58
Ако използвате Skype версия 7 за Windows сте заплашени от опасен бъг

Изглежда, че все още много потребители из цял свят изпитват проблеми с функционалността на Skype услугата на Майкрософт. След като проблеми бяха съобщени още в края на миналия месец, те все още не са отстранени и очевидно проблемът е доста по-сериозен от предполаганото.

Малко след съобщаването за проблеми с услугата, и по-точно невъзможност за вписване в Skype, от Майкрософт дадоха като причина бъг, който е идентифициран и съобщиха, че по него се работи, за да бъде отстранен.

Проблемите с функционалността на Skype услугата продължават 3

От WindowsReport съобщават, че в момента има проблеми при потребителите в някои държави с видео разговорите и с изпращането на текст. Малко след това статус страницата на Skype беше актуализирана и изпращането на текст изглежда е отстранено като проблем, но проблемът с вписването остава.

Вчерашната нова версия 8.15.0.4 на приложението трябваше да реши тези проблеми, но засега изглежда, че това не се случва. Проблеми със свързаността се съобщават в Европа, САЩ и Австралия, а потребители от форума на Майкрософт съобщават за подобни проблеми и в Африка.

Според сайта Down Detector през последните няколко часа има проблеми със Skype услугата и в Япония, Полша, Великобритания, Русия и Италия. Някои потребители съобщават и за проблеми с мобилното приложение на Skype.

Засега от Майкрософт не споделят информация по въпроса, освен изнесената в статус страницата на услугата.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Топ 10 на десетте най-опасни вируса