Проблемите с кумулативния ъпдейт за Windows 10 KB3201845 не закъсняха

0
38
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Проблемите с кумулативния ъпдейт за Windows 10 KB3201845, който беше спуснат към потребителите преди няколко дни, не закъсняха.

От Майкрософт пуснаха новия кумулативен ъпдейт за Windows 10 KB3201845 през миналата седмица, за потребителите с Anniversary Update, и както още тогава предположихме, проблемите не закъсняха. Едно и също нещо се повтаря отново и отново, без изгледи за някаква промяна.

Кумулативният ъпдейт KB3201845 не може да бъде инсталиран на множество компютри. Множество потребители се оплакват за невъзможността за инсталация, което показва, че проблемът е широкоразпространен.

При опит да бъде инсталиран ъпдейтът отказва и изкарва съобщение, че ще върне направените промени по файловете към миналото им състояние преди следващия рестарт.

Изглежда обаче това не е единственият проблем с KB3201845. Както вече съобщихме по-рано, множество потребители изпитват проблеми с интернет свързаността си при инсталиране на последните ъпдейти от Майкрософт за Windows 10.

За този проблем вече има доказателство. От Майкрософт все още не са споменали нищо относно проблема и запазват пълно мълчание, но ако посетите страницата на ъпдейта [url=https://support.microsoft.com/en-us/kb/3201845“ target=“_blank“ rel=“nofollow]KB3201845[/url], ще забележите, че от компанията са публикували евентуален начин за заобикаляне на проблема, като съветват потребителите просто да рестартират ковпютъра си, ако наблюдават проблем с интернет.

„Ако имате проблеми със свързаността си към Интернет, ние препоръчваме да рестартирате компютъра си от Start и цъкнете на Power бутона, а след това изберете Restart (не Shut down)“.

Разбира се, нещата щяха да са наистина много лесни, ако можеха да се решат с едно толкова просто действие като рестартиране на операционната система и както и сами можете да се досетите, то не помага с нищо. Единственото решение към момента е да ънинсталирате новия кумулативен ъпдейт KB3201845.

Прочетете още:  Дупките в сигурността на Flash Player биват използвани от повечето експлойти
0/5 (0 Reviews)