PulseEffects – мощен еквалайзър за Linux. Линкове за сваляне.

0
291
PulseEffects - мощен еквалайзър за Linux. Линкове за сваляне.


Ако търсите мощен и съвременен аудио еквалайзер за Linux и се чудите, кое от предложенията да избрете, обърнете внимание на PulseEffects. Тук ще ви обясним какво предлага и как да го свалите и инсталирате.

PulseEffects е GTK аудио еквалайзер за Linux, който използва PulseAudio – звуковият сървър, който използват повечето модерни GNU/Linux дистрибуции.

PulseEffects дава възможност на потребителя да модифицира звука по най-различни начини, да добавя ефекти, да задава настройки за всяко приложение поотделно, което означава, че можете да имате едни настройки за Skype, втори за слушане на музика, трети за гледане на филми, четвърти за браузъра и пр.

С този еквалайзер можете да добавяте различни ефекти като реверберация, компресор и лимитър, като всеки един от ефектите може да бъде настроен в детайли като атака, ниво, атенюация, големина на стаята, ниво на геин и пр.

PulseEffects - мощен еквалайзър за Linux. Линкове за сваляне. 3

Могат да се регулират I/O нивата на звука, да се избере тестова честота, да се настроят буферът и латенцията, да се включи или изключи автоусилването, да се настрои панорамата или да се избере някой от готовите пресети за различните стилове музика.

На разположение на потребителя са 15 честоти, които той може да манипулира и настройва по собствен вкус, а при наличие на звуков сигнал промените могат да бъдат наблюдавани визуално в специално поле, което е отделено в горната част на еквалайзера.

PulseEffects е наличен за Ubuntu 16.04 LTS и по-нови версии, както и за актуални Ubuntu базирани дистрибуции, като Linux Mint например. При Arch Linux еквалайзерът е наличен в AUR и се инсталира с:

yaourt -S pulseeffects

Прочетете още:  Майкрософт най-накрая пусна поправка за проблемите със замръзването

За Ubuntu 16.04 LTS и по-нови можете да добавите официалния GNOME 3 PPA или да инсталирате директно от .deb пакетите, които ви предоставяме по-долу:

Download: PulseEffects Ubuntu/Mint 17.04 x86

Download: PulseEffects Ubuntu/Mint 17.04 x64

Download: PulseEffects Ubuntu/Mint 16.04 LTS x86

Download: PulseEffects Ubuntu/Mint 16.04 LTS x64

0/5 (0 Reviews)