Реален тест показва, че iPhone 8 е по-бавен от Galaxy Note 8 (видео)

1
39
Реален тест показва


Тест в реални условия показва, че iPhone 8 е по-бавен от Galaxy Note 8, въпреки резултатите от синтетичните тестове.

Първият реален тест на способностите на двата смартфона се появи в YouTube и от него ясно личи, че синтетичните тестове не могат да бъдат приети като чиста монета, що с отнася до производителността.

Според резултатите от тях, iPhone 8 размазва пряката конкуренция в лицето на Samsung Galaxy Note 8, с новия си A11 Bionic процесор.

Резултатите от тези тестове са толкова лоши, че двата модела не дори не се доближават един до друг, като iPhone 8 има огромно предимство пред модела на Samsung.

Както виждаме обаче от клипа, поместен по-долу, в реалния живот нещата се обръщат на 180 градуса. Тестът представлява стартиране на определен брой програми, в строго определен ред, като се и изпълняват различни дейности в тях.

Galaxy Note 8 излиза с едни гърди напред при този тест, въпреки лошите резултати от синтетичните тестове, като едната от причините вероятно е в по-голямото му количество RAM памет, която е с обем от 6GB, а също така и фактът, че iPhone 8 не се справя толкова добре с мултитаскинга и някои от приложенията не се възстановяват толкова бързо, както при Samsung.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Нов начин за пробив при Google Chrome
1 Comment
нови
стари оценка
Inline Feedbacks
View all comments
тед
тед
4 години

А клипа къде е, в статията пише „Както виждаме обаче от клипа, поместен по-долу“ но колкото да давам и да гледам долу няма никакъв клип.