Samsung Galaxy A80 идва с въртяща се камера

0
1246
Samsung Galaxy A80 идва с въртяща се камера

От южнокорейският гигант Samsung запълниха A серията с още един смартфон, който идва с интересно предложение. Samsung Galaxy A80 беше обявен официално от компанията и идва с високотехнологична въртяща се камера. И докато концепцията за подобен тип камери не е нова, това е първата въртяща се камера за Samsung.

На първо място трябва да се спомене, че въртящата се камера позволява Samsung Galaxy A80 да бъде с дисплей без безели, защото тя върши работата както на задна камера, така и на камера за селфита и е разположена в задната част на смартфона. Така цялата лицева площ на телефона се използва само за дисплей, който е буквално от край до край.

Всъщност въртящият се модул се състои от три камери – основна камера от 48MP, 8MP камера с ултра широк ъгъл на заснемане и сензор за 3D дълбочина. Цялата функционалност на този модул може да бъде използвана веднага след стартирането на приложението за камерата. Тогава например потребителят може да избере режим за селфита и вградените електоромотори ще завъртят камерата в подходящо положение за заснемане на селфита.

Samsung Galaxy A80 идва с въртяща се камера 3

Допълнително камерите поддържат режимите Super Steady за заснемане на видео, Flaw Detection, Live Focus и Scene Optimizer.

Galaxy A80 използва осемядрен процесор, 8GB RAM, 128GB вградена памет, 6.7-inch Full HD+ Super AMOLED дисплей, който от Samsung наричат с името New Infinity, 3700mAh батерия с 25W Super Fast Charging функция за бързо зареждане и операционна система Android 9.0 Pie.

Новият смартфон на Samsung използва метален корпус, 3D стъкло, вграден в дисплея сензор за отпечатъци, а цветовете, в които се предлага са Ghost White, Phantom Black и Angel Gold.

Прочетете още:  Майкрософт премахват техническата поддръжка за Windows 7, Windows 8.1, Internet Explorer 10 и други стари продукти
0/5 (0 Reviews)