Samsung Galaxy Note 10 беше показан авансово (снимки)

0
89
Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 беше показан авансово със снимки, които показват някои интересни особености и запознават потребителите с новостите.

Официалният анонс на Samsung Galaxy Note 10 е планиран за началото на август месец, но от Samsung решиха да усилят еуфорията около модела с няколко снимки, които показват различни интересни факти около смартфона.

На снимките се вижда, че както 6.3-инчовият Galaxy Note 10, така и 6.7-инчовият Galaxy Note 10 ще имат единична фронтална камера, разположена в горната средна част на устройството, а не както при Galaxy S10+, където се използват две камери в горния десен ъгъл.

Samsung Galaxy Note 10

Тук виждаме, че Bixby бутонът е премахнат и феновете на дигиталния асистент повече няма да могат да го използват, което пък ще е радост на неговите противници.

Samsung Galaxy Note 10От снимките още се вижда, че на гърба Samsung Galaxy Note 10 има тройна камера и никъде не се вижда сензор за пръстови отпечатъци. Това, разбира се, не означава, че от Samsung не използват такъв – няма друг вариант освен той да е вграден в стъклото.

Забелязва се и липсата на жак за слушалки, което означава, че ще трябва да използвате безжични слушалки или адаптор.

Samsung Galaxy Note 10Смартфонът идва в черен и градиент вариант, който също така е използван и в по-стари модели на Samsung.

Официалният анонс на Samsung Galaxy Note 10 е планиран за 7-и август, а продажбите ще започнат през септември. Засега цени не са известни.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Уязвимост в iOS 13 показва детайли за кредитната ви карта на други