Samsung Galaxy Note 8 беше обявен официално. Предвиждат се намаления с до 50%

0
59
Samsung Galaxy Note 8 беше обявен официално. Предвиждат се намаления с до 50%


Корейската компания Samsung официално планира Galaxy Note 8. Предвиждат 50% намаление за корейските си потребители.

Намалението от 50% се предвижда да е за потребители, които изплащат дефектирал Galaxy Note 7. Техните месечни вноски ще бъдат намалени с до 50%, но при условие че биха искали да подменят своето устройство с Galaxy S8 или Galaxy Note 8 или са подменили своите устройства с Galaxy S7 или S7 Edge поради дефекта.

За потребителите, които участват в Galaxy Upgrade програмата и са подписали двугодишен договор на 12 равни месечни вноски, могат да заменят своите Galaxy S7 или Galaxy S7 Edge за Galaxy S8 или Galaxy Note 8 напълно безплатно.

Тези, които са се присъединили към Galaxy Upgrade програмата, също така ще се възползват от 50% намаление при нужда да се ремонтира техният дисплей. Намалението ще важи за два ремонта, точно каквито условия се предоставят и в Galaxy Club програмата, с разликата, че новата програма е напълно безплатна за Note 7 потребителите.

Крайният срок за присъединяване към програмата е 30-ти ноември и от корейската компания обещават, че скоро ще обявят кога започва тя.

Galaxy Upgrade първоначално ще е налична само за Южна Корея, като от Samsung обясняват, че по-късно ще се разбере и в кои други държави ще се предлага тя и при какви условия, което ще зависи от обстоятелствата.

От Samsung готвят още една изнената за своите корейски потребители – ако те решат да сменят устройството след една година, те ще заплатят само периода, в който е използвано новото устройство, а именно само вноските за тези 12 месеца.

Прочетете още:  Изолирането на сайтове при Firefox ще предпазва от Spectre атаки
0/5 (0 Reviews)