Samsung Galaxy S10+ ще поддържа 5G

0
89
Samsung Galaxy S10+ ще поддържа 5G

Без съмнение следващото поколение на телекомуникационния стандарт 5G е голямо събитие, което ще промени мобилния интернет свят в голяма степен и разработчиците обещават телефони с новия стандарт още през следващата година. 5G е следващата стъпка в преноса на безжични данни и много доставчици на мрежови услуги вече тестват високите скорости. Още миналата година от Qualcomm демонстрираха и своята първа 5G мрежа с X50 модемите.

От Samsung не смятат да изостават в това отношение и обявиха, че Samsung Galaxy S10+ ще излезе и с вариант, който ще поддържа 5G, като устройството се очаква да има същите спецификации като S10+, съобщават от The Bell. Разбира се, това означава и по-висока цена спрямо обикновения S10+. Имайки предвид, че Samsung Galaxy Note 9 се предлага за $1200, можем почти да сме сигурни, че Samsung Galaxy S10+ с 5G поддръжка ще надхвърли тази сума.

Линията S10 се състои от три модела, чиито кодови наименования са Beyond1, Beyond 2 и Beyond 3. Beyond 2 е името на стандартиня S10, а Beyond 3 – на S10+. Засега обаче какво се крие зад Beyond1 остава пълна мистерия. Плановете са от Samsung да пуснат и трите модела още през януари месец на 2019-а година на CES 2019 (Consumer Electronics Show), отбелязвайки своята десетгодишнина.

S10 обаче не е единствената линия, по която работят от Samsung. Техният сгъваем смартфон Galaxy F скоро ще бъде начело на новините и се очаква да бъдат публикувани новости около него. Не е изключено това устройство също да дойде с 5G поддръжка.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Новата тема в Ubuntu получи име - казва се Yaru