Samsung Galaxy S8 спецификации, цена и дата на излизане

0
49
Samsung Galaxy S8 спецификации


Изглежда, че новият модел на корейския гигант Samsung Galaxy S8 ще е първият смартфон, който ще бъде с Bluetooth 5.0.

След като Galaxy Note 7 беше изтеглен от пазара поради проблемите с възпламеняващата се батерия и след като iPhone 7 вече е на пазара, много потребители са любопитни да разберат какво ще предложи следващия флагман на Samsung.

Galaxy S8 най-вероятно няма да излезе преди февруари или март месец 2017-та година, като се предполага, че официалното му представяне ще бъде на следващия MWC ([url=https://www.mobileworldcongress.com/where-when/“ target=“_blank“ title=“MWC]Mobile World Congress[/url]). Телефонът трябваше да излезе през февруари следващата година, но поради проблемите с Note 7 се предполага, че това ще се отложи за април.

Засега не е посочена конкретна цена, но се предполага, че Samsung Galaxy S8 ще струва около $709, без обвързващ договор.

Спецификациите, които са известни към момента са за 5.1-инчов AMOLED Edge дисплей, с резолюция от 2160×3840, процесор Qualcomm Snapdragon 835 за САЩ и Exynos 8895 за всички останали, Bluetooth 5.0, IP68 сертификат, операционна система Android 7.0 Nougat, вграден изкуствен интелект, под формата на персонален асистент, скенер за ирис и пръстови отпечатъци, който ще бъде вграден в дисплея, което ще премахне нуждата от допълнителен home бутон.

Има слухове, че от Samsung ще тръгнат по пътя на Apple и ще премахнат 3.5-милиметровия жак, което ознава, че вече не можете да използвате обикновени слушалки и не можете слушате музика и да зареждате телефона си едновременно, защото остава само USB интерфейсът, който ще се използва и за слушалките.

Според някои източници в Samsung Galaxy S8 ще има дисплей чувствителен на натиск, използвайки технологията Force Touch-esque. Други източници сочат, че това ще е моделът, който пръв ще представи дизайн без безели, което ще осигури площ на дисплея от над 90%.

Прочетете още:  Майкрософт ще подкупва потребителите, за да използват Edge и Bing в Windows 10
0/5 (0 Reviews)