Samsung пускат хай-енд Chromebook

0
35
Samsung пускат хай-енд Chromebook


Samsung пускат хай-енд Chromebook според изтекла информация и появила се в Мрежата промо страница.

За щастие нечии бързи рефлекси са осигурили снимки на устройството, както и някои хардуерни детайли.

Изтеклата информация е за Chromebook Pro устройство на Samsung, а информацията се появи за няколко часа през тези почивни дни в Интернет.

За пръв път информацията е била забелязана при ChromeUnboxed, а след това за кратко време и при Adorama и B&H, което е било достатъчно, за да се разбере цената на устройството – $499. В страницата на B&H е било отбелязано, че устройството ще се появи за продажба на 24-ти октомври.

Samsung пускат хай-енд Chromebook 5

Chromebook Pro е с 12.3-инчов тъч дисплей, с резолюция 2400×1600, който може да бъде завъртан на 360 градуса и метален корпус с дебелина от 12.9mm. Устройството има 4GB оперативна памет (RAM) и 32GB вътрешно пространство. Предлага се и стилус, който може да бъде прибиран в самото устройство, за да не се загуби. От Samsung обещават живот на батерията от 10 часа.

Samsung пускат хай-енд Chromebook 6

За Chromebook от висок клас на Samsung се говори още от миналия месец септември. Предполага се, че устройството окончателно ще бъде кръстено „Kevin“ и ще промени концепцията на пазара, защото досега подобни устройства имаха за цел бюджетния клас.

От Google добавиха Google Apps поддръжка за някои избрани устройства с Chrome OS и въпреки че засега информацията за Chromebook Pro на Samsung не е потвърдена, то неговият тъчскрийн го прави твърде вероятен кандидат за подобна поддръжка.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  iPhone на Епъл генерира чудовищни печалби