Samsung S7 Edge вариант Черна перла ще се появи утре

0
37
Samsung S7 Edge вариант Черна перла ще се появи утре


Новата цветова вариация на Samsung S7 Edge ще се появи утре (9-ти декември 2016г.) на определени пазари, включително и в Южна Корея и ще се предлага само за 128GB моделите.

Samsung Electronics съобщи, че на 9-ти декември ще пусне нова версия Черна перла (Black Pearl) на Galaxy S7 Edge, като новата цветова вариация ще се предлага само за 128GB-те модели на устройството.

Компанията последователно ще пусне телефона в Югоизточна Азия, Китай, а малко по-късно и в САЩ. Първоначално новият цвят ще се появи в Южна Корея.

От Samsung казват, че новият цвят е създаден с идеята да е модерен и да се забелязва.

След като продажбите на Galaxy Note 7 приключиха през октомври тази година, от южнокорейската компания започнаха да промотират S7 сериите, пуснати по-рано тази година, за да минимизират загубите.

През ноември тази година Samsung пуснаха цветовата вариация Син Корал (Blue Coral), която беше анонсирана с Note 7, а след това и Galaxy S7 Edge също се сдоби с нея.

Освен четирите основни цвята – златен, сребърен, черно и бяло, по-рано тази година беше пусната и версия Розово злато.

Заради фиаското с Note 7 от Samsung търпят огромни загуби, които до момента се изчисляват на 2.3 милиарда долара за третото тримесечие на 2016-та година.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  X.org Server 1.18.2 получава множество ъпдейти