Samsung S7 Edge вариант Черна перла ще се появи утре

Samsung S7 Edge вариант Черна перла ще се появи утре


Новата цветова вариация на Samsung S7 Edge ще се появи утре (9-ти декември 2016г.) на определени пазари, включително и в Южна Корея и ще се предлага само за 128GB моделите.

Samsung Electronics съобщи, че на 9-ти декември ще пусне нова версия Черна перла (Black Pearl) на Galaxy S7 Edge, като новата цветова вариация ще се предлага само за 128GB-те модели на устройството.

Компанията последователно ще пусне телефона в Югоизточна Азия, Китай, а малко по-късно и в САЩ. Първоначално новият цвят ще се появи в Южна Корея.

От Samsung казват, че новият цвят е създаден с идеята да е модерен и да се забелязва.

След като продажбите на Galaxy Note 7 приключиха през октомври тази година, от южнокорейската компания започнаха да промотират S7 сериите, пуснати по-рано тази година, за да минимизират загубите.

През ноември тази година Samsung пуснаха цветовата вариация Син Корал (Blue Coral), която беше анонсирана с Note 7, а след това и Galaxy S7 Edge също се сдоби с нея.

Освен четирите основни цвята – златен, сребърен, черно и бяло, по-рано тази година беше пусната и версия Розово злато.

Заради фиаското с Note 7 от Samsung търпят огромни загуби, които до момента се изчисляват на 2.3 милиарда долара за третото тримесечие на 2016-та година.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Съдът реши, че от ФБР не са задължени да публикуват инструмента, с който кракнаха iPhone
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments