Samsung ще произведат 1 млн. броя от сгъваемия си смартфон

0
37
Сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold страда от най-очевидния проблем - чупи му се дисплеят (видео)

След като от Samsung най-накрая представиха официално своя мистериозен сгъваем смартфон миналата седмица, който най-вероятно ще се казва Galaxy F, сега южнокорейският гигант обяви планове за масовото производство на устройството.

На прес конференция за южнокорейски журналисти директорът на Samsung Mobile business DJ Koh заяви, че компанията възнамерява да произведе един милион бройки от сгъваемия телефон, а относно това кога ще се появи на пазара той потвърди, че това ще се случи през първата половина на 2019-а година.

Той заявява, че компанията има капацитета да произведе един милион броя от разглеждания като флагман сгъваем смартфон. DJ Koh дори заявява, че компанията е готова да произведе още повече бройки, ако към устройството има интерес.

Първоначално сгъваемият телефон на Samsung ще бъде наличен само за държавите Южна Корея и САЩ и ще има ограничена поддръжка само за някои мобилни оператори. Koh съобщава още, че е направена и среща с изпълнителния директор на Google Sundar Pichai, на която е обсъдено бъдещето на смартфона и какво преживяване ще даде той на потребителите.

Засега от Samsung не смятат, че сгъваемите смартфони ще станат толкова масови колкото обикновените смартфони и поради тази причина от компанията разглеждат възможности и за разтегаеми и навиващи се на руло устройства.

Към момента слуховете сочат, че сгъваемият телефон на Samsung ще струва $1500. Това е висока цена, но трябва да се има предвид, че потребителите ще получат смартфон и таблет в едно, която донякъде я оправдава.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  iPhone са много скъпи. Все по-малко потребители искат да ги купуват
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments