Samsung ще пуснат сгъваем смартфон следващата година

0
120
Samsung ще пуснат сгъваем смартфон следващата година


Информацията за напълно сгъваем телефон на Samsung, който ще е тук следващата година, беше обявена от президента на южнокорейския гигант Koh Dong-Jin.

Samsung подновяват своите усилия в инициативата за създаване на сгъваем телефон, който вече изглежда, че има ясно бъдеще и може съвсем скоро да е тук, съобщават etnews.

Подобна промяна при смартфоните досега не е реализирана, въпреки че сгъваеми дисплеи има от доста време, но изглежда, че от Samsung вече са готови да променят това.

Koh Dong-Jin съобщи на Galaxy Note 8 събитието, че наличието на сгъваемите дисплеи е само началото, но продукцията на милиони от тях не е никак лесна задача, която е свързана с разработка, дистрибуция, производство.

Президентът Dong-Jin съобщава, че в момента от компанията се борят с някои проблеми, но веднага щом те бъдат решени, сгъваемите телефони ще бъдат пуснати на пазара.

От Samsung дори вече са направили разписание за новите устройства, а целта на компанията е да ги пусне на пазара още през следващата 2018-а година.

Засега не е налична друга информация, освен че смартфоните ще се сгъват навътре. Имайки предвид, че Samsung ще са единствените в началото, които ще произвеждат сгъваеми телефони, то можем да предположим, че цената им няма да е никак ниска.

Ако другите компании обаче решат да ги последват, цената ще падне осезаемо заради масовия производствен процес, като това ще направи новите телефони общодостъпни.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Google искат Stadia да работи и на iOS