Също като Майкрософт от Samsung смятат да пуснат таблет убиец на iPad

0
67
Също като Майкрософт от Samsung смятат да пуснат таблет убиец на iPad

Ден след като се появи информацията, че от Майкрософт смятат да пуснат по-евтин съперник на iPad, сега става ясно, че и южнокорейският гигант Samsung има същите планове. Нова информация, изнесена от Sammobile сочи, че има вероятност заедно с излизането на Samsung Galaxy Tab S4 да се появи и втори модел Galaxy Tab Advanced 2, който ще е по-евтин и трябва да привлече повече потенциални купувачи.

За това може да се съди от факта, че на сайта на Samsung наскоро е забелязан нов модел таблет с номенклатурен номер SM-T583, за който се вярва, че ще бъде по-евтината алтернатива на iPad. SM-T583 може би ще е с 10-инчов дисплей и ще е по-мощна и актуализирана версия на Galaxy Tab A 10.1. Засега няма информация за евентуалната цена, но имайки предвид цената на която се продава Galaxy Tab A 10.1, за ориентир може да бъде използвана сумата $280.

И докато от Майкрософт и Samsung предстои тепърва да изнесат повече детайли около новите си начинания при таблетите, от Apple също възнамеряват да пуснат обновени версии на iPad, което обещава интересни събития на пазара и оспорвана битка между съперниците в идните месеци.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Steam Beta клиентът получи нов ъпдейт. Linux получава интересни поправки