Севернокорейските атлети не получиха новия Galaxy S7

0
20
Севернокорейските атлети не получиха новия Galaxy S7


Миналия месец Самсунг пуснаха в продажба специална ограничена серия за олимпийските игри – Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition.

Като официален спонсор на олимпийските игри в Рио, те раздадоха 12 500 устройства от новата серия, заедно с безжични слушалки IconX.

Всеки един спортист, който участва в олимпийските игри получи смартфон Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition, без тези от Северна Корея. От [url=http://www.digitaltrends.com/mobile/nor … -olympics/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Digital Trends[/url] съобщават, че устройствата са били раздадени още на 5-ти август, на тържествата преди откриването на игрите.

На атлетите от Северна Корея обаче е било забранено да участват на тези тържества, а след това на официалната церемония им е било забранено да носят новите устройства със себе си. За да е сигурно, че забраната ще бъде спазвана, мениджърът на отбора на комунистическата държава е конфискувал устройствата още преди те да стигнат до спортистите, а олимпийците дори не са били допуснати на изложението на Самсунг, където е била представена новата серия телефони. Тимът на Северна Корея все още очаква своите подаръци.

Позовавайки се на начините на действие на комунистическото правителство в Северна Корея, можем да си направим извода, че атлетите може и никога да не получат своите нови смартфони. Всеизвестен факт е, че властите редовно конфискуват различни устройства от гражданите на страната, за да ги държат възможно най-откъснати от външния свят.

Например на севернокорейските атлети не е позволено да разглеждат забележителностите в Рио де Жанейро, както и не им е позволено да се смесват с тълпата или други спортисти.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Едно от най-добрите приложения за показване на времето напуска Windows Phone