Сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold официално е тук

Сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold официално е тук

От Samsung най-сетне обявиха своя сгъваем смартфон на събитието Galaxy Unpacked 2019. Името на сгъваемото устройство е Galaxy Fold, има 4.6-инчов дисплей от външната страна, когато е сгънат, а когато се разгъне се превръща в мини таблет с Infinity-flex дисплей с размер от 7.3 инча.

От Samsung обясняват, че за да може да се работи с удоволствие със сгъваемия смартфон, те са измислили уникален шарнирен механизъм, който позволява смяната на форм фактора от малко в голямо устройство и се използват специални заключващи устройства в гърба на телефона, които остават скрити от потребителя.

Освен своето уникално качество да се сгъва, Galaxy Fold притежава и изключително добри характеристики. Той идва със 7nm процесор, 12GB RAM и 512GB вградено пространство. Големият Infinity-flex дисплей, който се използва при разгънато състояние на телефона поддържа 3-screen мултитаскинг.

Сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold официално е тук 1

Сгъваемият смартфон има общо шест камери – една фронтална, две вътрешни и три на гърба – wide, ultra wide и telephoto. Предлаганите цветове са „космическо черно„, „космическо сребърно„, „марсианско зелено“ и „астро синьо„.

Разбира се, всичко това има своята цена. Сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold ще влезе в продажба официално на 26-и април и ще се продава на цена от $1980.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Новият Linux лаптоп на System76 Darter Pro вече е в продажба

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук