Сгъваемият телефон на Samsung влиза в продажба утре

0
45
Сгъваемият телефон на Samsung

След някои проблеми и петмесечно закъснение, сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold най-сетне се появява на пазара на 6-и септември 2019-а година.

От южонокорейската компания обявиха, че са решили възникналите проблеми и официално обявиха дата за излизането на телефона, която е утре, 6-и септември.

Първоначално сгъваемият телефон на Samsung Galaxy Fold ще се появи само в Южна Корея, а малко след това и в редица избрани държави – Сингапур, САЩ, Великобритания, Франция и Германия.

Президентът и изпълнителен директор на Samsung Dong Jin Koh заявява, че Galaxy Fold размива бариерите на дизайна на традиционните смартфони и определя технологията като пионерска.

Потребителите искат големи дисплеи, а революционният форм фактор на Galaxy Fold предлага още по-голям дисплей, без да се жертва портативността. Това е, което ние наричаме иновация при мобилните технологии в действие“, допълва той.

Сгъваемият телефон на Samsung трябваше да излезе през април тази година, но при първите раздадени бройки на журналисти бяха открити проблеми с дисплея. Те съобщиха, че дисплеят започва да примигва само след няколко часа използване, че половината дисплей спира да работи след премахване на протектора, а трети се оплакаха от неравно покритие.

Тогава от Samsung съобщиха, че всичките проблеми са предизвикани от премахването на защитния слой на дисплея и подчертаха, че той е част от телефона и не бива да бъде премахван. Въпреки това някои потребители съобщиха за проблеми с дисплея и без да е нарушена цялостта на протектора.

От Samsung сега твърдят, че са решили тези проблеми и са разширили защитния слой зад границите на самия дисплей, за да бъде ясно, че той е част от структурата на дисплея и не трябва да бъде премахван. От компанията също така съобщават, че са заздравили допълнително шарнирната връзка, където смартфонът Galaxy Fold се сгъва.

Прочетете още:  Huawei искат да заменят Android с Linux

Сгъваемият телефон на Samsung идва със 7nm пpoцecop, 12GВ RАМ и 512GВ вгpaдeнo пpocтpaнcтвo и батерия от 4380 mAh. Гoлeмият Іnfіnіtу-flех диcплeй, ĸoйтo ce изпoлзвa пpи paзгънaтo cъcтoяниe нa тeлeфoнa пoддъpжa 3-ѕсrееn мyлтитacĸинг. Налични са шест камери, една фронтална, две вътрешни и три на гърба – wide, ultra wide и telephoto.

Сгъваемият телефон на Samsung влиза в продажба утре 1

Цветовете, в които ще се предлага устройството са „астро синьо“, „марсианско зелено“, „космическо черно“ и „космически сребърно“.

Този път не беше обявена цена, но при миналия анонс беше обявена сумата от $1980. Дали подобренията ще повишат цената или от Samsung ще я оставят непроменена, предстои да видим.

5/5 (1 Review)