Скоро Google може да даде възможност за коментари в резултатите от търсенето

0
36
Скоро Google може да даде възможност за коментари в резултатите от търсенето

От Google правят още една крачка към това да подобрят още повече услугите, които предлагат на потребителите. В допълнение на досега съществуващите възможности за добавяне на ревюта за различни книги, филми и др., сега от компанията добавят възможността за добавяне и на коментари при резултатите от търсенето.

Новата услуга ще включва вече направените от вас ревюта и ще дава възможност за оставяне на коментар, а също така и възможност за харесване и нехаресване на конкретни мнения. За тази цел обаче потребителите ще трябва да са се вписали със своите профили, а анонимни коментари няма да бъдат позволявани.

Коментарите ще бъдат класифицирани в отделни категории – Commentators, Viewers, Top Comments и All Comments. Категориите също така ще могат да бъдат филтрирани в съответствие с желанията ви. От менюто с трите точки ще се дава и възможност да изтриете всичките си коментари за дадено търсене.

Новата функция е вече налична в Интернет под името „Your Contributions„, но засега е налична само за спортни мачове на живо. В зависимост от интереса от Google могат много скоро да я направят налична и за други жанрове.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт признаха за Bluetooth бъг в Windows 10 KB4505903