Skype for Linux вече дава възможност за групови разговори

0
29
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


Новата бета версия на Skype за GNU/Linux операционни системи вече дава възможност за групови разговори.

След официалното преминаване на Skype от алфа към бета стадий, от Майкрософт продължават да добавят нови функции към този нов клон на Skype, като продължение по пътя към премахването на p2p свързаността и използването на облака.

С идването на новата бета версия на Skype for Linux 5.4 идва и поддръжка за групов гласов разговор. Това е функция, която е налична от години в старата и все още действаща версия 4.3, която по думите на Майкрософт трябваше да спре да работи от 1-и юли тази година.

Засега обаче възможността за групов разговор при Skype for Linux е експериментална, като могат да се очакват различни проблеми на този етап.

Последната бета версия 5.4 вече използва [url=https://github.com/electron/electron/re … tag/v1.7.4“ target=“_blank“ rel=“noopener]Electron 1.7.4[/url] и носи със себе си някои подобрения при стабилността, поправки при сигурността и подобряване на поведението на иконата в системния трей.

Има поправки и при ключовете за хранилищата, с които някои потребители изпитваха проблеми и получаваха грешки.

За съжаление в новата версия на Skype for Linux 5.4 Beta все още липсват твърде много неща, които се предлагат във все още работещата стара версия на Skype 4.3.

Skype for Linux 5.4 Beta можете да изтеглите от нашата страница или от skype.com.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт продуктите имат 99 уязвимости