Следващият голям ъпдейт на Windows 10 най-вероятно ще се казва Spring Creators Update

0
34

Миналата седмица беше отворен прозорецът за откриване на грешки (Bug Bash) при Redstone 4, като на потребителите от Insider програмата се задават въпроси, на които те трябва да отговорят, а също така и да споделят своето мнение.

Благодарение на тези въпроси на бял свят изскочиха и други важни подробности около следващото голямо издание на Windows 10, от които става ясно, че ще има повече функции в приложението Settings, взети от контролния панел, ще има подобряване на дизайна, ще се подобри преживяването при използването на различни устройства, както и най-сетне ще се появи широко обсъжданата функция Timeline, която беше планирана да се появи с излизането на Fall Creators Update, но беше отложена.

Сред тези важни акценти се подразбра, че най-вероятно официалното име на Redstone 4 ще бъде Windows 10 Spring Creators Update като това име се вижда при въпроса за Windows Defender Application Guard за Edge във Feedback Hub, което е било забелязано от Richard Hay.

Друга интересна новина е, че изглежда от Майкрософт отново се сблъскаха с неуспеха от Windows RT в лицето на Windows 10 S, защото тази версия на Windows ще бъде премахната изцяло и ще бъде добавен нов режим към Windows 10 Home, който ще се казва „S Mode“, съобщават от Neowin.

Режимът S Mode също ще ограничава потребителите само до приложения от Microsoft Store и няма да позволява стартирането на Win32 приложения, което би трябвало да доведе до по-добра консистентност и по-голяма сигурност.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Firefox 55 дава виртуална реалност на потребителите
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments