Служител на Майкрософт минава на Chrome по време на презентация, защото Edge забива (видео)

0
69

Служител на Майкрософт беше забелязан да инсталира Google Chrome по време на презентация, защото Edge забива и поради тази причина презентацията не върви по план.

Всъщност срамът е още по-голям, защото от Майкрософт записват видеото и в последствие дори го качват в притежаваната от Google платформа за видео споделяне YouTube, напълно доброволно.

На служителя му се налага да инсталира Google Chrome, след като неговата презентация е напът да се провали, поради продължаващите забивания на браузъра на Майкрософт – Edge.

Презентацията има за цел да покаже на потребителите колко лесно е да се прехвърлят данни и приложения към Microsoft Azure. Ако използваш Edge обаче, очевидно това не е така.

След като не успява да се справи с Edge, служителят съобщава, че ще инсталира Chrome, след което се разсмива, присъстващите в залата го аплодират нервно, след което минава вълна на смях, а през това време той преминава през целия процес по инсталацията на браузъра на Google, пред очите на всички (гледайте някъде след 36.40):

Служителят всъщност се справя доста добре с конфузната ситуация, но му отнема 3-4 минути, за да инсталира Chrome.

По този начин от Майкрософт трудно ще убедят своите корпоративни клиенти и обикновени потребители да преминат към Edge, колкото и да ги увещават, че е много удобен, бърз и сигурен.

Всъщност това е поредното видео с провал от страна на Майкрософт и всички май отдавна сме свикнали с тях.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Най-добрите антивирусни решения за интернет защита при Windows 10