Sony ще анонсират нов смартфон през септември

0
18
Sony ще анонсират нов смартфон през септември


Новият телефон най-вероятно ще е от Xperia X линията, която е продължение на Xperia Z, но с повече новости.

От новата серия Sony изкараха моделите Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra и Xperia X Performance, като се появи слух, че ще представят ново устройство на IFA 2016 през септември, което също ще е от тази линя.

От [url=http://en.yibada.com/articles/141695/20 … at-ifa.htm“ rel=“nofollow]Yibada[/url] изнесоха информация, че от Sony възнамеряват да анонсират ново устройство на IFA 2016 през септември месец. Те твърдят, че новото устройство е Sony F8331, което наскоро е било забелязано в сайта на платформата за тестове GFXBench.

Името на устройството е работно, защото то все още няма име, а в съобщението се казва, че от Sony всъщност ще изкарат повече от един модел на изложението, като второто устройство е с наименование Sony F8332. Поради поредните номера може да се счита, че двата телефона ще бъдат от една и съща линия и е логично от Sony да ги пуснат едновременно.

Линията Xperia X беше представена по рано на MWC и и сега от Sony изглежда ще се възползват от друго голямо събитие от подобен калибър в лицето на IFA, където различни компании също ще анонсират своите нови устройства.

В съобщението на Yibada липсва информация около техническите характеристики на новото устройство, но при теста в GFXBench някои от тях се разкриха. Телефонът най-вероятно ще е с 5.1 инчов 1080p дисплей, 32GB вътрешно пространство, 3GB RAM. Голяма е вероятността да използва Qualcomm Snapdragon 820 процесор, а предната и задната камери да са съответно 12 и 21 мегапиксела. Операционната система почти със сигурност ще е Android Marshmallow 6.0.1.

Прочетете още:  Играта Black Mesa вече е налична за Linux
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments