Sony Xperia X Peformance и Xperia X с 23MP камера в официално рекламно видео

0
45
Sony Xperia X Peformance и Xperia X  с 23MP камера в официално рекламно видео


След много години от Sony решиха да спрат серията Z при Xperia и сега ще пробват свеж старт с ребрандирана серия смартфони.

Преди не много време от Sony анонсираха, че ще дпрат Z серията и сега тя ще бъде заменена от Xperia X. Не по-малко от четири модела предстои да бъдат пуснати на пазара през идните месеци, но засега никой от тях не е пуснат за предварителна продажба.

От японската компания пуснаха рекламно видео за новата X серия, което показва някои от най-силните характеристики на устройствата Xperia X Performance и Xperia X. Някои потребители може и вече да знаят, че и двата модела идват с впечатляващата 23 мегапиксела камера, както и поддръжка за запис на 4K видео.

Една от технологиите, върху които акцентират от Sony е Predictive Hybrid Autofocus, което представлява напреднала технология за по-прецизен и бърз автофокус или както обясняват от компанията, това е функция, която ще предостави възможността на потребителите да са винаги една крачка напред.

От Sony обещават, че тази технология ще намали размазването в снимките, благодарение на специален алгоритъм, който се намира в софтуера на камерата, и ще е особено полезна при снимането на единичен обект или човек.

Засега не се знае точно кога от Sony възнамеряват да пуснат Xperia X Performance и Xperia X в предварителна продажба , но е известно, че това ще се случи до няколко седмици.

Xperia X Performance ще бъде по-скъпото устройство и идва с процесор Snapdragon 820, докато Xperia X ще е с Snapdragon 650.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Кумулативният ъпдейт KB4074588 за Windows 10 не може да се инсталира