Според шефа на Apple $1000 за iPhone X са дори малко

0
100
Според шефа на Apple $1000 за iPhone X са дори малко


Според Тим Кук 1000 долара са малко за технологиите, които предлага юбилейният модел на Apple iPhone X. Потребителите изглежда трябва да са доволни от ниската цена.

Въпреки това, когато човек види цена от 1000 долара за мобилен телефон, то той трудно може да възприеме подобна покупка като такава на добра цена и която си заслужава.

Всеки един нов модел на Apple идва с фанфари и обещания за върхови технологии, които обаче се оказва, че се използват от години при Android устройствата и някои потребители започват да си задават въпроса дали подобна покупка въобще си струва.

Също така, както повечето потребители може би знаят, крайната цена на всяко едно устройство на Apple, било то мобилно, таблет, настолен компютър или часовник, е в пъти завишена, спрямо вложените в нея части и за това има написани множество материали и изследвания.

Разбира се, в iPhone X има нов AMOLED дисплей, закупен от Samsung, нов дизайн, лицево разпознаване, безжично зареждане и др., но това едва ли може да оправдае подобна цена, още повече, че това не са нови технологии и потребителите на Android ги имат отдавна.

В участие в шоуто „Добро утро Америка“ обаче Тим Кук се опитва да обясни, че всъщност клиентите получават много добра сделка.

Кук казва в изказването си още, че iPhone е станал съществена и важна част от нашия живот, а хората искат да могат да правят с него все повече неща.

Поради тази причина Apple са вградили още нови технологии в него и пояснява, че целта на компанията не са големите печалби, а това да се обогати животът на клиентите ѝ с възможно най-добрия продукт.

Прочетете още:  Щатският департамент по отбраната ще хвърли милиони долари за миграция към Windows 10
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments