Станаха известни изискванията за Fortnite за Android

0
172
Играта Fortnite е причина за 5% от разводите във Великобритания

Разработчиците на Fortnite от Epic Games постоянно подгряват феновете на играта, които я очакват за Android и преди известно време те споменаха, че тя ще бъде налична през това лято. Това все още не се е случило и слуховете твърдят, че причината е в договорка между Epic Games и Samsung, която урежда Fotnite да се появи при следващия флагман на южнокорейската компания Galaxy Note 9 като изключително предложение, налично само за това устройство.

Fortnite за Android при Galaxy Note 9 ще се предлага под формата на 30-дневна ексклузивна оферта, която ще включва и безплатни V-bucks – виртуалната валута, която се използва в играта. V-bucks сумата ще бъде в реалната равностойност на $150. За съжаление на всички други потребители, които няма да закупят Galaxy Note 9, играта ще се появи официално за всички чак след изтичането на 30-дневната оферта, което най-вероятно ще стане в средата на следващия месец септември.

Сега от XDA developers подгряват още повече Android потребителите с новооткрита информация относно минималните изисквания, които ще са необходими за комфортната игра на Fortnite. Въпреки по-рано изнесената информация, че играта няма да се предлага в Google Play Store, имайки предвид предвид огромната ѝ популярност, това едва ли ще спре повечето хора да я изтеглят след голямото чакане.

Минимални изисквания за Fortnite за Android:

Потребителите ще трябва да разполагат с минимум:

– Android версия 5
– 3GB RAM
– видео карта Mali-G72 MP12, Adreno 530, Mali-G71 MP20 или по-мощна.

Както се вижда от изискванията, повечето бюджетни смартфони няма да могат да подкарат играта, което означава, че повечето потребители с такива устройства ще трябва да си закупят по-мощни модели. За щастие е наличен списъкът с официално поддържаните устройства и ако предвиждате такава покупка, можете да се съобразите с него:

Прочетете още:  Linux получава поддръжка за Privacy Screens

Списък с официално поддържани смартфони за играта Fortnite за Android:

Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Lite
Huawei Mate 10 Pro
Huawei P10
Huawei P10 Plus
Huawei P10 Lite
Huawei P9
Huawei P9 Lite
Huawei P8 Lite (2017)
LG G6
LG V30
LG V30+
Motorola Moto E4 Plus
Motorola Moto G5
Motorola Moto G5 Plus
Motorola Moto G5s
Motorola Moto Z2 Play
Nokia 6
Razer Phone
Samsung Galaxy A5 (2017)
Samsung Galaxy A7 (2017)
Samsung Galaxy J7 Prime (2017)
Samsung Galaxy J7 Pro (2017)
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy On7 (2016)
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8+
Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1 Ultra
Sony Xperia XA1 Plus
Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZs
Sony Xperia XZ1

Трябва да се има предвид, че разработчиците постоянно оптимизират играта и при официалното ѝ излизане може да бъдат добавени допълнителни устройства.

0/5 (0 Reviews)