Steam Labs – новият проект на Valve

0
66
Steam Labs

Steam Labs – това е новият проект на компанията Valve, който представлява централизирано място за техни различни експерименти, свързани със Steam магазина.

Новото начинание беше беше представено с три нови експеримента The Interactive Recommender, The Automated Show и Micro Trailers.

Зад кулисите в Steam ние създаваме много експериментални функции с кодови наименования като The Peabody Recommender и Organize Your Steam Library Using Morse Code. За пръв път ние даваме на тези експерименти дом, наречен Steam Labs, където можете да ги изпробвате, да ни кажете какво мислите, върху какво си струва да работим в бъдеще и да споделите мислите какво би било добре за развитието им“, се казва в анонса.

Първият проект Micro Trailers, който се предлага в Steam Labs предоставя на потребителите шестсекундни трейлъри, подредени на страница, които можете да изгледате на един дъх. Трейлърите ще са относно нови приключенски игри, строителни игри, RPG и още.

Вторият проект The Interactive Recommender ще наблюдава кои са игрите, които най-много играете и посредством изкуствен интелект ще търси подобни заглавия, които да предлага на вашето внимание.

Третият проект The Automated Show представлява видео с продължителност от половин до един час, в което ще можете да видите всички нови игрови заглавия, които са се появили в Steam.

От Valve поощряват потребителите да споделят своето мнение относно Steam Labs, за да могат да подобрят услугата по-възможно най-удачния начин.

Официалният анонс може да бъде разгледан тук.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Apple се извиняват и обещават повече да не подслушват потребителите си