Super Mario Run най-сетне идва за Android след 3 дни

0
35
Играта Super Mario Run вече е официално налична за Android


Водопроводчикът Супер Марио изглежда, че най-накрая намери пътя и разчисти запушването на тръбите.

След дълго време на очакване и спекулации около хитовото игрово заглавие на Nintendo Super Mario Run, търпението е възнаградено. Играта идва за Android на 23-ти март и по този начин се потвърди изнесената по-рано информация.

До момента играта беше налична само за потребителите на iOS на Apple, което беше определено като странен ход от страна на разработчика.

Това доведе и до възможност за множество измамници, които прилъгваха потребителите, че предлагат версия на играта Super Mario Run за Android, което всъщност беше дегизиран банков троянец.

Множество коментари в интернет разкриват, че Android потребителите са разочаровани от подобно решение, а други считат, че подобно забавяне ще изиграе лоша шега на Nintendo, защото на повечето от потребителите име омръзнало да чакат, а други пък вече са я опитали и им е доскучала бързо.

От Nintendo официално обявиха излизането на Super Mario Run за 23-ти март 2017-та година в Twitter, като по този начин очевидно са спестили някой и друг долар за реклама.

Android version of #SuperMarioRun will be available on 3/23 with the Ver.2.0.0 update! Pre-register now: https://t.co/dAxzTlppnG pic.twitter.com/nQ0T4znOBt
— Nintendo of America (@NintendoAmerica) March 18, 2017

Super Mario Run е игра „която можете да играете с една ръка. В тази игра Марио върви постоянно напред по своя път, докато вие трябва да използвате различни скокове докато го управлявате. Марио ще има различно поведение в зависимост от вашите реакции, така че от вас зависи плавният геймплей и това дали ще съберете всички монети, както и да стигнете до края на нивото.

Прочетете още:  От Adobe Creative Cloud изтече информация за 7.5 млн. потребители

Ако вие сте от хората, на които не им е омръзнало да чакат или играта не им е доскучала, когато са я пробвали на друго място, то можете да се регистрирате предварително в Google Play Store и при излизането ѝ да си вземете един ден-два отпуск, за да спасите принцесата.

0/5 (0 Reviews)