Супер телефон с Windows 10 Mobile беше изоставен от единствения си официален търговец

0
30
Супер телефон с Windows 10 Mobile беше изоставен от единствения си официален търговец


Операторът T-Mobile се отказа да продава смартфона с Windows 10 MobileAlcatel IDOL 4S и той вече не се предлага сред продаваните устройства.

Alcatel IDOL 4S е един от най-мощните флагмани, които са с Windows 10 Mobile и неговите характеристики показват добре това.

Въпреки всичко от T-Mobile са преценили, че повече няма да предлагат този телефон и сега единственият му официален продавач са Майкрософт. Засега той се предлага само в САЩ.

Причината зая това решение на оператора не е известна, но изоставянето на платформата от множество търговци и разработчици отдавна не е изненада за никого.

Пазарът на Windows Phone се свива вече няколко поредни години, така че решението на T-Mobile просто е в съответствие с всеобщата тенденция.

Странното в случая е, че от T-Mobile изоставят телефон, който е нов и който от Alcatel искат скоро да пуснат и в Европа, като се очаква продажбите да започнат по някое време през тази година. Alcatel IDOL 4S е един от най-добрите Windows телефони към момента със своя Snapdragon 820 процесор и 4GB RAM.

Решението най-вероятно е продиктувано от ниски продажби, защото Windows Phone устройствата не са от тези, които се продават много добре в днешно време, както отбелязват от [url=https://www.neowin.net/news/six-months- … e-flagship“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Neowin[/url].

Ако все пак има потребители, които искат да притежават Alcatel IDOL 4S, то те могат да го закупят от Microsoft Store, но ще трябва да платят пълната цена, без отстъпки, защото покупката, разбира се, е без договор.

Очаква се телефонът да се появи в Европа в близко бъдеще.

Прочетете още:  WikiLeaks публикува нова информация за инструменти на ЦРУ за кражба на SSH данни за вписване
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments