TAG Heuer обяви първия си смарт часовник

0
33


Швейцарците вече официално произвеждат смарт часовник. TAG Heuer обяви в New York новото си творение.

Часовникът се казва Connected Watch, а цената му е 1500$, а операционната система, която използва е Android Wear. Часовникът е бил създаден в партньорство с Intel и Google и е първият смарт часовник, който швейцарският производител предоставя на клиентите си.

TAG Heuer обяви първия си смарт часовник 3

Външният вид се определя от класиката от 1963 – та година Carrera, като каишките и закопчалката също са произведени в Швейцария, както и дизайнът им, от същия екип, който произвежда и другите модели на TAG Heuer.

За този часовник не може точно да се каже „Made in Switzerland“, защото хардуерът му е предоставен от Intel. Часовникът е съвместим с всички смарт устройства използващи Android версия поне Jelly Bean и iPhone с версия на iOS 8.2 и по-нова. Използва Bluetooth LE за връзка със смарт телефоните, като също така има и безжична Wi-Fi връзка. Притежава още 4GB вградена памет за приложения, файлове и мултимедия и жироскопични сензори за проследяване на фитнес упражнения. За съжаление не е наличен GPS, както при повечето модели от конкуренцията.
Made in Switzerland

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Бъг при iPhone 8 Plus - дисплеят да замръзва