Total War: SHOGUN 2 идва за Linux съвсем скоро

0
40
Total War: SHOGUN 2 за Linux вече с официални хардуерни изисквания


Армията от игри за Linux се увеличава с още едно заглавие. Днес Feral Interactive обявиха, че Total War: SHOGUN 2, заедно с експенжъна Fall of the Samurai, идват този месец.

Слуховете, за които ви съобщихме по-рано през тази година, се потвърдиха и ето, че Feral Interactive предоставят на Linux геймърите Total War: SHOGUN 2

Total War: SHOGUN 2 е забележителна комбинация от походова стратегия и тактика в реално време. Действието в играта се развива по време на драматичните събития в Япония през XVI в.

Fall of the Samurai е самостоятелно продължение на Total War: SHOGUN 2, в което събитията се развиват през XIX в., когато Япония се потапя в модерния свят, с един зрелищен сблъсък на средновековни традиционни и механизирани оръжия.

Играта предлага стратегически геймплей, който е съобразен с кода и честа на самураите, представяйки драматичните събития със затаяващи дъха ефекти и хубава графика.

Total War: SHOGUN 2 е последният порт на Feral Interactive за Linux от Total War франчайза, след като от студиото предоставиха Total War: WARHAMMER на Linux геймърите.

Total War: SHOGUN 2 и експенжънът Fall of the Samurai ще бъдат налични само след седмица, на 23-май. За повече информация можете да разгледате мини сайта на играта.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Apple поправиха бъг в Windows 10 Version 1809 October Update 2018