Total War: WARHAMMER идва за Linux само след седмица (видео трейлър)

0
51
Total War: WARHAMMER идва за Linux само след седмица (видео трейлър)


Култовото заглавие Total War: WARHAMMER идва за Linux, SteamOS и Mac на 22-ри ноември 2016-та година.

Играта ще достигне до Linux и Mac геймърите отново благодарение на Feral Interactive, които днес съобщиха, че заглавието Total War: WARHAMMER ще бъде портнато и ще се появи официално на 22-ри ноември тази година.

Feral Interactive активно портват различни AAA заглавия за Linux, като Deus Ex: Mankind Divided, F1 2015 Formula One, Mad Max, Warhammer 40,000: Dawn of War II, Medieval II: Total War и много други, като съвсем наскоро обявиха и планове за портване на игри към Vulkan.

Играта е разработена от Creative Assembly, разпространява се от Sega и представлява походова стратегия (turn-based strategy – TBS), съчетана с битки в реално време.

Действието се развива във фантастичен свят на летящи създания, легендарни герои и огромни чудовища, като играта обещава същият прекрасен геймплей, който геймърите са срещали във всички заглавия от поредицата.

Total War: WARHAMMER беше стартирана само за Windows преди около пет месеца, но сега вече ще е налична за Linux, SteamOS и Mac. От Feral Interactive вече създадоха минисайт на събитието, където се съобщават и минималните хардуерни изисквания за комфортен геймплей.

On 22 November, two colossal forces will unite in Total War: WARHAMMER for Linux! pic.twitter.com/fgzfJaheqb
— Feral Interactive (@feralgames) November 15, 2016

Само след седмица, на 22-ри ноември, всички желаещи ще могат да закупят играта в страницата на Steam или в онлайн магазина на Feral.

Total War: WARHAMMER е доста тежко заглавие, което изтисква хардуера, така че бъдете сигурни, че сте се подсигурили с подходящи компоненти.

Прочетете още:  GNOME Disks ще получи възможност за оразмеряване и поправка на дялове
0/5 (0 Reviews)