Twitter приложението получи ъпдейт за Windows 10

0
31
Twitter приложението получи ъпдейт за Windows 10


Twitter днес пусна нов ъпдейт за приложението си за всякакви устройства с Windows 10.

Все още няма списък с промените, които донася този ъпдейт, но се предполага, че че той би трябвало да носи със себе си различни подобрения и поправки на бъгове, защото различни потребители се оплакваха, че приложението не опреснява, както и оплаквания за забавяния.

Не е ясно обаче дали ъпдейтът поправя тези проблеми. Това е третия ъпдейт на приложението за Twitter само за последните няколко месеца, което показва, че разработчиците имат ангажимент към платформата.

От Microsoft полагат огромни усилия, за да убедят все повече разработчици да се присъедният към тяхната платформа за универсални приложения и големи играчи именно като Twitter, които Microsoft може да използва като пример и да привлича повече потребители.

Приблизително около 300 милиона устройства са с Windows 10, а от Microsoft имат за цел да ги направят един милиард до 2017-та година.

Без съмнение обаче този ъпдейт си заслужава да се види точно какви подобрения носи със себе си, така че, ако използвате приложението, можете да го свалите от Windows Store, независимо дали сте на десктоп компютър или на мобилно устройство.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Хакнаха HBO. Откраднат е сценарий на Игра на тронове