Ubisoft анонсира Assassin’s Creed: Valhalla – трейлър (Обновена)

0
102
Ubisoft анонсира Assassin’s Creed: Valhalla

Ubisoft анонсира Assassin’s Creed: Valhalla – следващата игра от любимата на много геймъри поредица.

Обновено!

Трейлърът на играта вече е наличен:

Изглежда, че викингите най-сетне влизат в полезрението на Ubisoft след обявяването на поредната игра от любимата на много фенове поредица Assassin’s Creed. От игровото студио обявиха, че следващото заглавие ще се казва Assassin’s Creed: Valhalla.

Засега разпалагаме само с едно изображение, изработено от BossLogic, но след около два часа се очаква и първоначалният официален трейлър.

Ако сте фен на северните народи и тяхната митология, то със сигурност следващата игра от поредицата Assassin’s Creed: Valhalla ще ви хареса, защото действието очевидно ще се развива по времето на викингите. Това потвърждава и всички слухове, че следващото заглавие ще бъде свързано с този народ.

От Ubisoft North America направиха осемчасово живо предаване, в което участва Kode Abdo или още познат като BossLogic, който довършва концептулно изображение от играта, показващо част от атмосферата, която очаква играчите, а също така показва и главния герой.

BossLogic обяснява, че е искал главният персонаж да „изглежда тежък“. Същата тази тежест или бреме, която трябва да носят всички главни персонажи от поредицата. „Бремето на воина, на героя, на убиеца“.

Със сигурност поредното заглавие Assassin’s Creed: Valhalla ще предизвика фурор, както всички игри от поредицата преди това. Също така е сигурно, предвид отношението на Ubisoft към Linux, че играта няма да бъде издадена и за тази операционна система.

За щастие към момента всяка една от игрите може да бъде безпроблемно играна на Linux и очакваме да видим дали тенденцията ще се запази и за най-новия член на фамилята – Assassin’s Creed: Valhalla.

Прочетете още:  Ето я новата тема за Ubuntu 18.04 LTS
5/5 (1 Review)