Unigine показват някои вълнуващи кадри и видео от новата версия на видео теста им

0
30
Unigine показват някои вълнуващи кадри и видео от новата версия на видео теста им


Разработчиците от Unigine Corp пуснаха няколко нови скрийншота и кратко видео, в което се показва великолепната графика в новия тест.

От Unigine може би работят към най-красивия тест за видео карти към момента, като се очаква той да бъде достъпен за потребителите до края на тази година. Той ще наличен за Linux и Windows, както и досегашните версии на известните видео тестове на Unigine – Valley и Heaven.

Подобен вид тестове могат да бъдат използвани, за да се тества производителността на настолните компютри, както и тяхната стабилност и охладителни системи. Новият тест на Unigine ще се казва Superposition, притежава зашеметителна графика и това, което също го отличава е, че ще има поддръжка за Oculus Rift и дисплеите за глава HTC Vive.

Днес от Unigine пуснаха няколко скрийншота, в които се вижда уникално красивата графика, която ще бъд използвана в теста, както и кратко видео.

Unigine показват някои вълнуващи кадри и видео от новата версия на видео теста им 5
Unigine показват някои вълнуващи кадри и видео от новата версия на видео теста им 6

А ето го и новото видео, което от Unigine Corp публикуваха на своя нов тест Superposition:

Новите снимки и видео се появиха днес, след като видео тестът беше поставен в Steam Greenlight. Можете да гласувате за него и да коментирате вашето впечатление, както и да благодарите на разработчиците за прекрасната им разработка и че подобна графика бива предоставена и за Linux.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Facebook събира 20 разпръснати настройки по поверителността на едно място
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments